Google Analyctics چیست ؟

خانه / آموزشی / Google Analyctics چیست ؟

Google Analyctics چیست ؟

von طراحی سایت منسیکس Facebook Google+
در آموزشی

Google Analyctics

Google Analyctics ( گوگل انالیتیکس ) یک سرویس رایگان پیش آوری شده گوگل است. که آمار بازدید کنندگان یک وب سایت را نشان می‌دهد. این دستاورد برای بازاریابان و وب مسترها برای واکاوی وب بکار گرفته می‌شود.

این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی دهنده، کاربران وارد شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها را ارائه می‌کند. به این ترتیب، گستره وسیعی از اطلاعات در اختیار مدیریت طراحی سایت قرار خواهد گرفت.

از امکانات این سیستم هدف گذاری مشخص در بازه زمانی است. سپس سیستم خودکار در بازه زمانی تعیین شده در صورت دست یابی به هدف گزارش مبنی بر رسیدن به هدف می‌ دهد. در صورت عقب ماندن از هدف نیز درصد نزدیکی به هدف را ارائه می‌کند.

گوگل آنالیتیکس به شما امکان می‌ دهد تا موارد زیر را زیر نظر داشته باشید: چه کسانی از طراحی سایت در کرج شما بازدید می‌ کنند؟ شما می‌توانید محل کاربران، مرورگرهای مورد استفاده‌شان و بسیاری اطلاعات دیگر همچون رزولوشن صفحه نمایش کاربران، فعال بودن جاوا اسکریپت، نصب بودن فلش، زبان و غیره را ببینید.

از معایب این سیستم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. تمام اطلاعات سایت شما در اختیار گوگل قرار می گیرد و این ۲ عیب دارد: اگر خطایی در طراحی سایت کرج داشته باشید گوگل سریع خبر دار می‌ شود. و مورد دوم گوگل زمانی که اطلاعات همه سایت‌ ها را داشته باشه آنها را برده خودش می‌کند.

۲. کاهش سرعت نمایش صفحاتی که در حال آنالیز هستند. در صورت قطعی ارتباط با گوگل به صورت موقت بالا آمدن صفحات همراه با خطا خواهد بود. همچنین در برخی موارد، ناسازگاری با برخی از اسکریپت‌های آمارگیر مستقل دیده شده است.

۳. این سیستم هم به صورت رایگان و هم بصورت تجاری فعالیت دارد. این موضوع نشان می‌ دهد که سیستم رایگان کمبود هایی نسبت به نسخه تجاری دارد. که قطعاً موارد مهمی هستند.

پارامترهای مهم در آنالیتیکس چیست؟

در آنالیتیکس سه پارامتر مهم هستند که برای تحلیل وضعیت طراحی سایت مورد بررسی قرار داده می شود این پارامترهای مهم برای اندازه گیری شاخص‎های مهم سایت مورد استفاده قرر داده میشوند د و در نتیجه خروجی گزارشات به دست می‌آید:

میانگین مدت زمان سپری شده در صفحه: هر کاربرچه میران زمان خود را در سایت صرف کرده می باشد؟ پس از این پارامتر می‌توان به جذابیت مطالب سایت برای بازدیدکنندگان دست یافت.

ارجاع کاربران: از چه بخش هایی کاربران وارد سایت شده اند؟ سئوی ارگانیک، تبلیغ در گوگل، بنرهای تبلغاتی سایت‌های دیگر، شبکه‌های اجتماعی و…

علاقه‌مندی‌ها: شناخت مشتریان و رسیدن به علاقه‌مندی‌های آنها هم یکی دیگر از این پارارمترهای جمع آوری اطلاعاتمی باشد. بررسی اینکه هر دسته از کاربران به چه مطالبی علاقه دارند و کدام محصول و خدمات شما برایشان جذاب‌تر است. برای بازاریابی و ادامه روند تبلیغاتی خود این شاخص بسیار کاربردی بوده و تحلیل خوبی از تمایلات و علاقه‌های کاربران نشان می‌دهد که می‌توان در ادامه روند تولید محصول و یا ارائه خدمات از آنها مورد استفاده قرار داد

لطفا به این نوشته امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 5]