Bounce Rate بانس ریت در الکسا چیست؟

خانه / آموزشی / Bounce Rate بانس ریت در الکسا چیست؟

Bounce Rate بانس ریت در الکسا چیست؟

von طراحی سایت منسیکس Facebook Google+
در آموزشی, بهینه سازی سایت

Bounce Rate

Bounce Rate بانس ریت به طور معمول درصد کاربرانی است که بعد از دیدن یک صفحه سایت را ترک می کند. بانس ریت نشان دهنده جذابیت سایت برای بازدیدکننده است و هر چه درصد آن کمتر باشد بهتر است.
اگر درصد پرش کاربران یا بانس ریت بالا باشد. به این معناست که بازدید کننده های بیشتری بعد از وارد شدن به سایت و بررسی یک صفحه به بازدید سایر صفحات تشویق نشده یا مورد جذابی برای حفظ کاربر در طراحی سایت در کرج وجود نداشته و کاربران بیشتری بلافاصله بعد از ورود سایت را ترک کرده اند. در ادامه موضوعاتی که باعث کاهش بانس ریت می شود را ارائه می دهیم.

مهمترین مواردی که باعث بالا رفتن این شاخص خواهند شد به شرح زیر هستند:

1- واکنش گرا نبودن سایت

2- واسط گرافیکی خسته کننده یا غیر حرفه ای

3- اشکال در محتوای سایت مانند غلط املایی زیاد، بروز نبودن مطالب سایت و …

4- تک صفحه بودن سایت 

فرمول تقریبی بونس ریت :

Bounce rate = Visits that left after one page / Total number of
visits

یعنی بازدید کننده های که یک صفحه را میبینند و خارج میشوند، تقسیم بر تعداد همه بازدید کننده ها. این عدد درصدی تقریبی توسط گوگل آنالیتیک و الکسا نیز در اختیار ما قرار می گیرد

یک Bounce rate خوب چند است ؟

به طور قطعی نمیتوان گفت که مثلا بونس ۶۰% متوسط است و یا ۳۰% عالی است . زیرا نمیشود همه وبسایت ها را باهم مقایسه کرد. مثلا وبلاگ ها و پورتال ها ، به طور طبیعی امتیاز بهتر (یعنی درصد پایینتری ) نسبت به سایت های تبلیغاتی و فروشگاه ها دارند.

چکار کنیم تا بانس ریت را کاهش دهیم؟

خوب شاید اولین و مهمترین اقدامات ارائه ی مطلب مفید و متناسب باشه. در زیر به صورت فهرست وار برخی از مهمترین اقدامات رو براتون ذکر می کنم:

  1. استفاده از کلمات کلیدی مناسب و درست بر حسب مطلب
  2. عدم استفاده از سیستم های افزایش بازدید و رتبه ی الکسا (سایت هایی که بازدید اتوماتیک میدن)
  3. نمایش پست های مرتبط با موضوع در انتهای مطلب
  4. نمایش فرم جستجو در مطالب برای پیدا کردن راحت مطالب در طراحی سایت در کرج
  5. عدم استفاده زیاد از تبلیغات ، به طوری که خیلی از وبلاگ نویسان نصف صفحه رو پر از بنر می کنند تا درآمد بیشتری کسب کنند. دریغ از اینکه تا بازدید کننده نباشه کلیکی دریافت نمی کنید! ( ترافیک را فدای درآمدهای کلیکی نکنید!)
  6. صفحه ی مناسب برای پیام خطای 404 در صورت پیدا نشدن مطلب در طراحی سایت کرج یا وبلاگتون به طوری که یا لینکی به صفحه اصلی توش جا بدید. و یا حتی از فرم جستجو در صفحه 404 استفاده کنید.
  7. استفاده از لینک های داخلی برای هدایت راحت تر کاربر و یا نمایش مسیر کاربر در سایت “مثلا شما اینجا هستید”. (چیزی شبیه آنچه در تالار های گفتگو مشاهده می کنید).
  8. صفحه بندی مطالب طولانی و یا نمایش خلاصه مطلب در صفحه نخست با لینک به مطلب کامل. این کار مزیت دیگه ای که داره این هست که علاوه بر افزایش سرعت ، اهمیت صفحه اول طراحی سایت یا وبلاگتون برای موتورهای جستجو بیشتر میشه.
لطفا به این نوشته امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 5]