چگونگي معرفی سایت به گوگل

خانه / آموزشی / چگونگي معرفی سایت به گوگل

چگونگي معرفی سایت به گوگل

von طراحی سایت منسیکس Facebook Google+
در آموزشی

معرفی سایت به گوگل

معرفی سایت به گوگل ، از آنجا که گوگل محبوب ترین و کارآمدترین موتور جستجوی شناخته شده است و پیدا شدن طراحی سایت در کرج هر کس توسط این موتورهای جستجو اهمیت زیادی دارد. اين امر صاحبان طراحی سايت ها و وبلاگ ها و انواع طراحی سایت کرج را بر آن مي دارد تا سايت خود را به شيوه هاي مختلف به موتور جستجوي گوگل معرفي کنند.

براي معرفی سايت به گوگل راههاي زیادی وجود دارد :

1- افزودن نشاني سايت (URL) به صورت مستقيم به موتور جستجوي گوگل :

در اين روش با استفاده از امکاناتي که سايت گوگل در اختيار کاربران قرار میدهد، مي توان فقط آدرس سايت را به موتور جستجوي گوگل پيشنهاد کرد ، و اينکه چه وقتي اين آدرس توسط گوگل فهرست مي شود بستگي به تعداد آدرسهايي که از قبل ثبت شده و سياستهاي فني گوگل دارد که اين روش در مدت زمان کوتاه موثر نيست و نياز به زمان نسبتا زيادي دارد .

براي افزودن سايت خود با استفاده از اين روش به آدرس زير مراجعه کرده و اطلاعات سايت خود را وارد کنيد :

http://www.google.com/addurl

2-روش دوم و موثر تر از روش اول ، استفاده از امکانات وب مسترهاي گوگل است که مستقيما توسط سايت گوگل در اختيار وبمستر ها قرار گرفته است.

 1-ابتدا وارد آکانت گوگل خود شويد .

2- به آدرس http://www.google.com/webmasters مراجعه کنيد .

3-روي گزينه Sign in to Webmaster Tool کليک کنيد.

4-درون محل وارد کردن متن ، آدرس سايت خود را وارد کنيد . سپس روي گزينه Add Site کليک کنيد .

5-سپس روي گزينه Verify your site کليک کنيد .

6-در صفحه حاضر از قسمت Choose Verification method يکي از گزينه ها را انتخاب کنيد .

7- گزينه Add a meta tag :

براي کساني که امکان آپلود فايل روي سايت يا وبلاگ خود را ندارند ، اين روش پيشنهاد مي شود .

بعد از انتخاب اين گزينه ابر برچسب مخصوصي در اختيار شما قرار داده مي شود که در تصوير با مستطيل قرمز مشخص شده است. بايستي اين برچسب را کپي کرده و در فايل اصلي سايت خود مابين کدهاي <head> و <head/> قرار دهيد.و فايل html را ذخيره کنيد و سپس روي کليد verify کليک کنيد و در صورت صحيح بودن تمامي مراحل سايت شما و وب مستر بودن شما تاييد مي شود.

8- گزينه Upload an HTML file :

اين گزينه و گزينه قبلي هيچ تفاوتي با يکديگر ندارند و عمل يکساني را انجام مي دهند. ولي چنانچه در گزينه قبلي گفته شد گزينه Add a Meta tag جهت کساني که امکان آپلود روي سايت خود را ندارند مناسب است. اما کساني که امکان آپلود کردن نيز داشته باشند مي توانند از گزينه اول استفاده کنند.

در اين گزينه بعد از انتخاب يک متن خاص که نام فايلي با پسوند html خواهد بود در اختيار شما قرار مي گيرد. که بايستي فايلي با اين نام و با پسوند html ايجاد شده و در شاخه اصلي سايت آپلود شود. که محل متن مورد نظر در تصوير مشخص شده است. بعد از ايجاد فايل و آپلود آن در شاخه اصلي روي کليد Verify کليک کنيد تا سايت شما مورد تاييد قرار گيرد.

3-حال نوبت آن رسيده که نقشه سايت خود را ايجاد کرده و آن را به گوگل معرفي کنيم تا روبات جستجوگر گوگل به راحتي بتواند ليستي از معرفی سایت به گوگل  فايلهايي را که توسط اين نقشه معرفي کرديم دانلود کرده و در فهرست جستجوي خود قرار دهد .

 1-براي اين کار ابتدا به سايت http://www.xml-sitemaps.com مراجعه کنيد .

2-در قسمت Starting url آدرس طراحی سايت در کرج خود را وارد کنيد .

3-در قسمت Change Frequency نوع به روز شدن سايت خود را انتخاب کنيد ، که براي به روز شدن روزانه Daily ، ساعتي Hourly و … را انتخاب کنيد .

4- در قسمت Last Modification تاريخ آخرين به روز رساني سايت را وارد کنيد و اگر مطمئن نبوديد گزينه Use Server Response را انتخاب کنيد . سپس روي گزينه Start کليک کنيد . بعد از کليک کردن روي Start ، برنامه شروع به ليست نمودن سايت شما خواهد نمود که بنا به تعداد و حجم صفحات سايت شما مدت زمان متغيري طول خواهد کشيد .

5-پس از اين عمليات تصوير زير براي شما به نمايش در مي آيد و دو فايل Sitemap.xml و Sitemap.xml.gz براي دانلود در اختيار شما قرار مي گيرد که sitemap.xml.gz نسخه فشرده شده sitemap.xml مي باشد .

6- فايل sitemap.xml را دانلود کرده و در شاخه اصلي سايت خود آپلود نماييد .

7- به آدرس https://www.google.com/webmasters/tools/sitemaps رفته و از منوي سمت چپ سايت روي گزينه Add Sitemap کليک کنيد .

8- از قسمت Choose Type ، روي گزينه Add general web sitemap کليک کنيد . و در قسمت My Sitemap URL نام نقشه سايت را که همان sitemap.xml است در قسمت مشخص شده در تصوير وارد کنيد .

9- روي کليد Add general web sitemap کليک کنيد .

10-حال بايد منتظر باشيد که فايل نقشه سايت شما توسط گوگل دانلود شده و آدرس هاي درون آن به مرور زمان در فهرست گوگل و در نتايج جستجوها نمايش داده شود .

12- در صورتي که مراحل را کامل انجام دهيد ، سايت شما به زودي در گوگل فهرست مي شود .

لطفا به این نوشته امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]