معایب طراحی سایت فول فلش

خانه / آموزشی / معایب طراحی سایت فول فلش

معایب طراحی سایت فول فلش

von طراحی سایت منسیکس Facebook Google+
در آموزشی

سایت فول فلش

سایت فول فلش ، طراحی سایت تمام فلش یکی از تکنیکهای طراحی سایت می باشد. که در آن تمام سایت، اعم از ساختار و محتوا، تحت فلش اجرا می گردد. و از شیوه های کد نویسی برای نمایش محتوا استفاده نمی‌شود. در اینگونه از سایتها به دلیل استفاده از افکتهای متنوع و جذاب تعامل سایت با کاربر زیاد می شود. و از طرفی قدرت فوق العاده فلش در خلق انیمیشن باعث بوجود آمدن سایتهای بی نظیر می گردد.

با توجه به اینکه فلش به دلیل محدودیت‌های امنیتی و سازگاری با دستگاه‌های مختلف، توسط بسیاری از مرورگرها پشتیبانی نمی‌شود، استفاده از آن در طراحی وب سایت‌ها به شدت کاهش یافته است. به علاوه، فلش در موبایل‌ها و تبلت‌ها به خوبی کار نمی‌کند و ممکن است باعث کاهش سرعت بارگذاری صفحات وب و ایجاد مشکلاتی برای کاربران شود.

به جای استفاده از فلش، برای طراحی وب سایت‌ها، از تکنولوژی‌های جدیدتر و مدرن‌تری مانند HTML5، CSS و JavaScript استفاده می‌شود. این تکنولوژی‌ها امکانات مشابهی با فلش را فراهم می‌کنند، اما باعث افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب می‌شوند و با تمام دستگاه‌های مختلف سازگاری بهتری دارند. در ضمن، این تکنولوژی‌ها به طراحان وب امکان پویا سازی صفحات وب، بهبود تجربه کاربری و ایجاد انیمیشن‌های جذاب را نیز می‌دهند.
شاید طراحی سایت به صورت تمام فلش ممکن است به زیبایی سایت کمک کند. اما دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره شده است.

معایب طراحی سایت Full Flash

  • حجم بالای سایتهای فول فلش:
    معمولاً اینگونه سایتها به خاطر استفاده فراوان از تصاویر، آبجکتها، متون و افکتهای حرکتی، حجم بسیار بالاتری نسبت به وب سایت های استاندارد دارند. حجم زیاد سایت، سرعت لود صفحه را افزایش می دهد. و در این گونه موارد ممکن است کاربر منصرف شود. یا اشتیاق کمتری برای بازدید دوباره سایت داشته باشد. از طرفی اگر مرورگر کاربر فلش‌ پلیر نداشته باشد. زمانی نیز برای دانلود و نصب آن صرف می‌شود.
  • عدم امکان داینامیک نمودن محتوا:
    در برخی موارد به علت استفاده از آبجکتهای گرافیکی امکان داینامیک نمودن محتوا وجود ندارد. و در اینگونه موارد تغییرات بایستی توسط طراح انجام شود.
  • عدم ایندکس شدن محتوای سایتهای فول فلش توسط موتورهای جستجو:
    یکی از مشکلات مهمی که طراحی سایت Full Flash دارد این است. که توسط موتورهای جستجو ایندکس نمی شوند.
    در سالهای اخیر گوگل اقداماتی برای ایندکس کردن این صفحات ارائه داده اما کارایی کافی را ندارد. و کل سایت را به عنوان یک صفحه شناسایی می نماید. به فرض مثال اگر سایتی با 20 لینک داشته باشیم. در سایتهای تمام فلش موتورهای جستجو تمام آن 20 صفحه را یک صفحه در نظر می گیرد. در حالیکه در سایتهای استاندارد، تعداد صفحات ایندکس شده توسط موتورهای جستجو 20 صفحه است.
  • هزینه بالای طراحی سایت به صورت فول فلش و پشتیبانی:
    معمولاً طراحی سایتهای فول ‌فلش که از قابلیتهای فلش بهترین استفاده می برند. هزینه برتر هستند. ضمن آنکه پشتیبانی آنها نیز مشکل است.
  • محتوای استاتیک
    می‌توان گفت اکثر سایت های فول فلش،درای محتوایی استاتیک می باشند؛ این نوع سایت ها اکثرا محتوای ثابتی دارند و از آسان ترین نوع سایت ها می باشند. طریقه چیدمان خلاقانه گرافیکی این سایت ها، کمتر اجازه می‌دهد که یک سایت به معنای واقعی داینامیک داشته باشیم. منظوراز داینامیک، محتوای کاملا پویایی می باشد که از یک دیتابیس خوانده شود و دارنده‌ی سایت قادر است بدون نیاز به طراحی سایت در کرج ، آن محتوا را تغییر دهد. اما اکثرا سایت‌های استاتیک برای به روز رسانی، نیاز به اعمال تغییرات توسط طراح دارند. مخصوصا اگر زبان آن غیر انگلیسی و برای مثال فارسی باشد. در حالی که اکثر سایت های استاندارد، از یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS بهره می‌برند که محتوایشان بدون نیاز به طراح سایت قادر است به روز رسانی گردد.

نتیجه گیری

گرچه طراحی سایت کرج فول فلش در زمینه تعاملی بودن معمولاً چیزی کم ندارند. اما ساختار آنها وب گونه نیست و محدودیتهای زیادی نسبت به سایتهای استاندارد دارند. از طرفی روی فاکتورهای سئوی سایت از جمله سرعت سایت، تعداد صفحات ایندکس شده و غیره تأثیر منفی می گذارد در نتیجه طراحی سایت در کرج فول فلش مناسب نمی باشد و بهتر است از آنها برای نرم افزارهای مالتی مدیا استفاده نمود. 

لطفا به این نوشته امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]